glengoyne 30 comp 0

Do You Feel Lucky? Μεγάλος διαγωνισμός με έπαθλο μια πολύτιμη φιάλη Glengoyne 30 ετών

H LKC – Premium Drinks, με την υποστήριξη του Greek Whisky Association, διοργανώνει για τους λάτρεις του καλού whisky ένα μοναδικό διαγωνισμό, προσφέροντας ένα πολύτιμο έπαθλο: μια φιάλη Glengoyne 30 years old !

 

glengoyne 30 comp 1

 

Ο μηχανισμός είναι απλός: Με την αγορά μίας φιάλης 700ml (ή δύο gift packs) από τις σειρές Glengoyne ή Tamdhu ή Smokehead ή Sheep Dip ή Pig’s Nose ή As we Get It μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση για το δώρο. Κάθε αγορά σας δίνει δικαίωμα και σε μία συμμετοχή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να είστε εσείς αυτός που θα κερδίσει την σπάνια αυτή φιάλη! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε την απόδειξη λιανικής αγοράς και φωτογραφίες της φιάλης (μπροστινή και πίσω όψη), μέσω του https://www.lkc-drinks.com/do-you-feel-lucky.

O διαγωνισμός ξεκινάει στις 12 Φεβρουαρίου και λήγει στις 31 Μαρτίου 2021. O νικητής θα ανακοινωθεί στις 3 Απριλίου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρείας και του Greek Whisky Association.

Καλή επιτυχία!

———————————————————————————-

H LKC – Premium Drinks ιδρύθηκε το 2013 με αντικείμενο την διάθεση στην ελληνική αγορά αυθεντικών αποσταγμάτων υψηλής ποιότητας. To portfolio της περιλαμβάνει premium whisky labels, όπως Tamdhu, Glengoyne, Pig’s nose, Smokehead, Sheep Dip, καθώς και το Edinburgh Gin. Tο 2017 η LKC λανσάρει ένα premium distilled gin, το βραβευμένο και αναγνωρισμένο πλέον διεθνώς Grace Gin, προϊόν που αναπτύχθηκε και παράγεται στην Ελλάδα από το αποστακτήριο Αβάντες στην Εύβοια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.lkc-drinks.com

www.greekwhiskyassociation.gr

Fb: Lkcpremiumdrinks

Instagram: lkc_premiumdrinks

Contact Person: Λίλα Δημοπούλου (Τ. 210-8136669)

-Δελτίο Τύπου

Μανώλης Μαθιουδάκης

Μόνιμος ταξιδευτής με προορισμό την ανακάλυψη του "νερού της ζωής". Μέσα από το The Whisky Beat μοιράζομαι τις σκέψεις, τις εικόνες και τις εμπειρίες που "κερδίζω" στην πορεία. Join me?