You are currently viewing Η πρώτη εμφιάλωση του Greek Whisky Association είναι εδώ

Η πρώτη εμφιάλωση του Greek Whisky Association είναι εδώ

  • Post category:News

Μια ιστορική στιγμή για το whisky στην Ελλάδα έφτασε. Πιθανότατα η σημαντικότερη μέχρι τώρα και σίγουρα μια στιγμή που θα μνημονεύεται για χρόνια ως εκείνη που “άλλαξε” τη σκηνή του whisky στην Ελλάδα.

Το Greek Whisky Association, συνεπές στη αρχική και βασική δέσμευσή του, έκανε πραγματικότητα το όνειρο όλων των Ελλήνων ουισκόφιλων. Η πρώτη ελληνική ανεξάρτητη εμφιάλωση σκωτσέζικου whisky είναι γεγονός. Το βαρέλι εμφιαλώθηκε και οι φιάλες είναι ήδη στη χώρα μας!

Όπως είχε αποκαλυφθεί στα μέλη του πριν καιρό, πρόκειται για whisky από το αποστακτήριο του Arran, από ένα και μοναδικό βαρέλι Sherry Hogshead που εμφιαλώθηκε στους 54.3 αλκοολικούς βαθμούς. Οι 277 φιάλες που έγιναν διαθέσιμες για προαγορά στα μέλη του GWA έγιναν, όπως ήταν φυσικό, ανάρπαστες και εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μέρες. Η αποστολή των φιαλών στα μέλη θα ξεκινήσει σύντομα ενώ για όσους δεν πρόλαβαν περιορισμένη ποσότητα φιαλών θα είναι διαθέσιμη στα GWA embassies για αγορά ή δοκιμή.

Επιπλέον, τα μέλη του συλλόγου θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε την πρώτη μας ανεξάρτητη εμφιάλωση στην επίσημη παρουσίασή της, ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αυτή την Τετάρτη 5 Ιουνίου. Αναμένουμε λοιπόν με τεράστιο ενθουσιασμό να το δοκιμάσουμε.

Φυσικά, αναλυτικό review θα ανέβει σύντομα στο The Whisky Beat!

Τα καλύτερα έρχονται. Μείνετε συντονισμένοι.

Μανώλης Μαθιουδάκης

Μόνιμος ταξιδευτής με προορισμό την ανακάλυψη του "νερού της ζωής". Μέσα από το The Whisky Beat μοιράζομαι τις σκέψεις, τις εικόνες και τις εμπειρίες που "κερδίζω" στην πορεία. Join me?